Over mij

Betegelen is voor mij meer dan alleen meters maken. Het staat voor creativiteit, gevoel en een weerspiegeling van de wensen van de klant. Een badkamer is bijvoorbeeld zoveel meer dan een praktische ruimte in je huis. Mijn doel is om een ruimte te transformeren naar een plek waar jij je prettig voelt.

In 2009 ben ik begonnen als tegelzetter bij een groot tegelzetbedrijf. Bij deze werkgever heb ik mooie en vooral grote projecten mogen doen. Toch begon het in 2020 te kriebelen en zocht ik meer uitdaging en creativiteit. Ik wilde graag mijn ervaring delen en meedenken met de klant. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik in november 2020 mijn eigen bedrijf ben gestart, namelijk Bjorn Jansen Tegelwerken. 

Ik richt mij op het verwerken van alle soorten tegels en natuursteen, voor zowel binnen- als buitenshuis. Naast het zetten van douchemuren kun je mij bij ook terecht voor het smeren van een afwerkvloer en het gieten van een coating- of betonlookvloer. Ik denk graag met jullie mee. Bijvoorbeeld met indeling, materiaalgebruik, goede leveranciers, prijs-kwaliteit, bedenk het maar!

Voor inspiratie kun je een kijkje nemen bij mijn Projecten. Ook deel ik inspiratie via Facebook en Instagram.

Heb je een idee, wil je graag sparren over mogelijkheden of wil je gewoon iets kwijt? Neem dan gerust contact met mij op.

Groeten Bjorn